Gratis Download
Beautyon
Business Scan

Wil jij graag groeien met jouw salon?

Met dit Do It Yourself werkboek:

Download nu jouw gratis werkboek en breng je salon naar een hoger niveau.

Wat onze community
leden zeggen

"In plaats van de standaard reactie, ontving ik een oprecht verhaal dat mij niet alleen motiveerde, maar ook voorzag van praktische adviezen en tips die goud waard zijn. Deze feedback heeft een nieuwe wereld voor mij geopend en mij geholpen om mijn droom om mee te doen aan de volgende editie van de Beauty Awards, in een realistisch plan om te zetten. De tips variëren van hoe je je inzending kunt laten opvallen tot adviezen over persoonlijke groei en ontwikkeling binnen de beauty-industrie. Elk stukje advies is een stap dichter bij het podium waar ik ooit van droomde te staan."
Dani
"Als beauty-ondernemer worstel ik soms met bepaalde business onderwerpen. De ondersteuning heeft mij enorm geholpen. Met veel aandacht en expertise worden de vraagstukken aangepakt. Geen gedoe, gewoon simpel en efficiënt. Het is een goede investering, echt waar".
Bianca
"Onafhankelijk zijn is geweldig, maar soms is een helpende hand net wat je nodig hebt. Soms weet je zelf niet alles. Neem nou mijn ervaring met het opstellen van een huurovereenkomst voor een deel van mijn salon. Ik dacht dat ik het wel even snel zou fixen. Nou, niet dus! Ik kreeg advies en ondersteuning. Niet alleen tips over de juiste huurprijs maar ook een kant-en-klaar voorbeeld van een huurovereenkomst. Dat was niet alleen superhandig, maar ook een enorme geruststelling."
Anita

Ben jij er klaar voor om jouw salon naar het volgende niveau te tillen?

Dit werkboek is speciaal voor jou als beauty ondernemer ontworpen om jou te helpen je salon naar nieuwe hoogten te laten groeien. Volg de stappen, maak aantekeningen en zet je eerste stappen richting succes!


"Zelf doen betekent
niet alles alleen doen''

Dit e-book is met liefde voor je gemaakt door Beautyon

Stap binnen in de wereld van Beautyon, waar passie en expertise samenkomen om jouw beauty onderneming te laten floreren. Met jarenlange ervaring in de branche staat Marie-Jose garant voor vakmanschap en ondernemerschap. De drijvende kracht achter Beautyon, klaar om jouw succes te ondersteunen.

Of je nu een nieuwkomer bent of een doorgewinterde professional, bij Beautyon ben je verzekerd van deskundige begeleiding, inspiratie en ondersteuning. Welkom bij Beautyon, waar jouw succes ons hoogste doel is!