Beautyon start

Beautyon start

In de laatste week moest er nog veel gebeuren. Gelukkig werk ik graag samen met een leger aan power vrouwen uit mijn geweldige netwerk. Onze webdesigner heeft nachtenlang doorgewerkt om de site op tijd af te krijgen, en ook werd er op het laatste moment nog gezorgd voor heerlijke hapjes. Onze vaste fotografe was er weer bij om het moment vast te leggen, samen met andere bijzondere vrouwen die hebben bijgedragen. Zonder deze dames was het niet gelukt en daar ben ik ontzettend dankbaar voor.

En dan… dan begint het pas echt op maandag. We worden overspoeld met lieve berichten en beginnen voorzichtig met het beantwoorden van vragen. Inspirerende gesprekken over onze diensten en ons eerste interview zijn al geweest. Naast alle gesprekken en marketingwerkzaamheden gaat de ontwikkeling van Beautyon volop door. We zijn druk bezig met het afronden van de eerste webinar onderwerpen en voeren samen inspirerende gesprekken over hoe we onze diensten nog beter kunnen maken. Hier krijgen we echt energie van, zonder dat we een deadline nodig hebben, gewoon datgene doen waarvoor we Beautyon zijn begonnen: het ontwikkelen van mooie diensten voor beauty ondernemers zodat zij de next stap kunnen maken.

Met elke uitdaging, deadline en verrassing op de weg naar de lancering van Beautyon hebben we geleerd dat succes draait om doelen stellen, samenwerken en waardering voor ons netwerk. En nu, na de lancering, blijven we gedreven in onze missie om de beauty branche te verrijken met onze diensten.

Welke doelen heb jij gesteld? Wat zijn jouw belangrijke lessen? Bezoek onze website op www.beautyon.nl voor meer informatie en inspiratie.

Share this Post: