community

Beautyon zet de beautybranche ON om blijvende impact te maken

praktische handvaten

one click
away!

Als ondernemer wil je altijd op de hoogte blijven van de laatste trends op je vakgebied maar ook je vaardigheden en kennis vergroten. Je wilt alleen niet elke keer weer opnieuw urenlang moeten zoeken naar specifiek die informatie voor jou en dan ook nog zelf moeten bepalen of  de bron actueel, deskundig en/of betrouwbaar is.

In onze community vind je snel en eenvoudig die informatie die jij nodig hebt om je vak goed uit te voeren. We bieden de informatie op een laagdrempelige, overzichtelijke en transparante manier aan en informeren je pro-actief als er voor jou relevante nieuwe informatie is.

Door de verschillende vormen waarin we ze aanbieden, zoals blog’s, webinars, downloads, workshops, trainingen en events, kun je ook zelf kiezen op welke manier jij de informatie tot je wilt nemen. En door onze interactieve werkwijze kun jij samen met gelijkgestemden meebeslissen welke onderwerpen aan bod gaan komen. 

Don’t be busy,
be productive

WIJ DOEN
HET ANDERS

Met tientallen jaren ervaring weten wij wat erbij komt kijken om een beauty bedrijf te runnen. We weten hoe je een bedrijf moet organiseren, wat er komt kijken bij het aannemen en behouden van medewerkers, het maken van een kwartaalplan en marketing ideeën moet uitwerken etc etc. Maar echt! En toegespitst op een salon en niet vanuit een one-size-fits all download. Daarom special voor jou praktische video’s, blogs, downloads op onderwerp om je naast inspiratie ook praktische handvatten te geven. En kom je er toch niet uit, we’re one click away!

Als member ontvang je van ons iedere week een bericht met daarbij ook een overzicht van alle nieuwe content, events etc. Zo mis je nooit iets maar word je ook niet overspoeld.

WORD JIJ EEN
MEMBER?

  • Membership community € 57

    Ben je klaar voor jouw next step? Meld je dan nu aan voor onze community en krijg direct toegang tot speciaal voor jou gemaakte video's, blogs. workshops, downloads en neem deel aan onze inspirerende webinars. 

    * prijs is excl btw per maand

Voordelen van ONZE
Business Community:

Als member ontvang je van ons iedere week een bericht met daarbij ook een overzicht van alle nieuwe content, events, agenda en onderwerpen voor de webinars etc. Zo mis je nooit iets maar word je ook niet overspoeld. We delen tips en handvatten waar je direct mee aan de slag kan. Op onze energieke events krijg je volop inspiratie. We komen graag in contact zodat we onderwerpen kunnen behandelen die echt relevant zijn.

Online Workshops & Webinars

Blog’s & FAQ, Podcasts

Korting op Business Events

Video's over de Business

Inspiratie wanneer het jou uitkomt

Gratis Downloads

Iedere Maand Opzegbaar

Vast Bedrag per Maand