BLOG

Beautyon zet de beautybranche ON om blijvende impact te maken 

Blog

It’s all about you

Ooit had ik als slogan van het bedrijf “It’s all about you”. De klant is koning(in). Zelfs als er 400 ‘koningen’ per week langskomen voor een behandeling. Maar het beauty-vak luistert nauw en ook wij kregen soms kritiek.

Lees verder »
Blog

Niet meten is niet willen weten

Ondernemers benaderen mij op verschillende manieren: via netwerk, Instagram, Linkedin of internet. Vaak hebben ze een concrete vraag: hulp bij branding, meer team betrokkenheid, hogere omzet of verkoop van hun zaak.

Lees verder »
Blog

Nooit te oud om te leren 

Wekelijks cross ik het hele land door om beautysalons te bezoeken, van Brabant door naar Den Haag via Utrecht. Soms zijn het nieuwe klanten, soms zijn het ondernemers waar ik al wat langer voor werk

Lees verder »
Blog

Practice what you preach

Nadat ik samen met mijn vriendin Alessandra een fantastisch optreden in mijn favoriete karaokebar op de Zeedijk had gegeven, ben ik daarna -waarschijnlijk door de roes van het succes- op de terugweg naar huis gestruikeld. Tja, dat overkomt de beste.

Lees verder »
Blog

Passie voor Beauty deel 2

In mijn puberteit was ik, net zoals vele andere leeftijdsgenoten, flink dwars. Ik kon me als tienermeisje genoeg leukere dingen bedenken dan een gezinsuitje naar familie in Ermelo.

Lees verder »
Blog

Passie voor Beauty

Waar andere kinderen van vier jaar nog met Duplo of Barbies spelen, zat ik al oogschaduw te mengen. En tot ergernis van mijn moeder knipte ik het haar van mijn broertje.

Lees verder »
Blog

De Makropas

Toen mijn zoon op de lagere school zat, had hij een project over de toekomst als voorbereiding op de middelbare school. Het thema was: ‘Wat wil je later worden?’

Lees verder »
Blog

Bijgeloof

Mijn oma is geboren en opgegroeid in Indonesië. Op jonge leeftijd op de boot in haar eentje naar Nederland gekomen. Zij heeft een stukje van Indonesië mee gebracht.

Lees verder »
Blog

Het is niet altijd wat het is…

Het was de zomer van 2014. Daar stond ik dan, gekleed in een mooie zomerjurk (die toch net iets te warm bleek) voor de deur van het kantoor van de Kamer van Koophandel in Amsterdam.

Lees verder »
Blog

Beautyon start

In de laatste week moest er nog veel gebeuren. Gelukkig werk ik graag samen met een leger aan power vrouwen uit mijn geweldige netwerk.

Lees verder »