BLOG

Beautyon zet de beautybranche ON om blijvende impact te maken 

Blog

Next generation

Jarenlang heb ik in mijn salons stagiaires opgeleid, en met succes. Een aantal van mijn oud-stagiaires hebben een eigen succesvolle salon en leiden nu zelf ook jong talent op. Maar het is echt niet alleen maar rozengeur en maneschijn als het gaat om stagiaires.

Lees verder »
Blog

Queen of the day!

Ik heb heus niet altijd goedkeuring of bevestiging nodig, maar soms kan het best fijn zijn om je even te meten. Zodat je weet dat je op de goede weg bent. De inschrijvingen voor de beauty awards zijn weer geopend en het onderwerp komt daardoor dus terug in vele gesprekken.

Lees verder »
Blog

On Tour

De komende maanden staan er aardig wat leuke plannen op het programma. Zo ga ik na de zomer zelf weer terug naar de schoolbanken. Niet om les te volgen, maar ik sta zelf voor de klas en ga ik hospitality trainingen geven aan young professionals.

Lees verder »
Blog

Reflectie

Het is zomertijd en dat betekent voor veel ondernemers een periode van rust. Normaal vliegt een dag voorbij en nu heb ik ineens tijd voor een lunch op een terras of een extra potje padel. Ik heb er zelfs een nieuw ochtendritueel bij….

Lees verder »
Blog

Finance 2 – Orde op zaken

Laatst schreef ik een blog over finance, een onderwerp waar mensen liever niet over praten, maar kennelijk wel graag over lezen. Niet eerder kreeg ik zoveel reacties.

Lees verder »
Blog

It’s all about you

Ooit had ik als slogan van het bedrijf “It’s all about you”. De klant is koning(in). Zelfs als er 400 ‘koningen’ per week langskomen voor een behandeling. Maar het beauty-vak luistert nauw en ook wij kregen soms kritiek.

Lees verder »
Blog

Niet meten is niet willen weten

Ondernemers benaderen mij op verschillende manieren: via netwerk, Instagram, Linkedin of internet. Vaak hebben ze een concrete vraag: hulp bij branding, meer team betrokkenheid, hogere omzet of verkoop van hun zaak.

Lees verder »
Blog

Nooit te oud om te leren 

Wekelijks cross ik het hele land door om beautysalons te bezoeken, van Brabant door naar Den Haag via Utrecht. Soms zijn het nieuwe klanten, soms zijn het ondernemers waar ik al wat langer voor werk

Lees verder »
Blog

Practice what you preach

Nadat ik samen met mijn vriendin Alessandra een fantastisch optreden in mijn favoriete karaokebar op de Zeedijk had gegeven, ben ik daarna -waarschijnlijk door de roes van het succes- op de terugweg naar huis gestruikeld. Tja, dat overkomt de beste.

Lees verder »
Blog

Passie voor Beauty deel 2

In mijn puberteit was ik, net zoals vele andere leeftijdsgenoten, flink dwars. Ik kon me als tienermeisje genoeg leukere dingen bedenken dan een gezinsuitje naar familie in Ermelo.

Lees verder »