ABOUT MAUD

Hallo allemaal!

Ik ben Maud, een echte Limburgse, geboren en getogen in het gezellige Venlo. Na mijn studie PR & Communicatie in het bruisende Eindhoven, ben ik me gaan verdiepen in HRM & Changemanagement in Utrecht. Mijn levenspad leidde me steeds verder richting de randstad, en nu geniet ik samen met mijn geweldige gezin van het leven in het knusse Haarlem.

Samen met mijn man Martijn en onze twee energieke zoontjes, James en Voss, brengen we veel tijd door op het strand, in de bossen en duinen. Hier laat niet alleen onze trouwe viervoeter zijn pootafdrukken achter, maar ook mijn jongens kunnen hier volop hun energie kwijt. In mijn vrije tijd volg ik graag mijn passies: reizen naar nieuwe bestemmingen, genieten van moderne kunst, bewonderen van unieke architectuur, onderdompelen in verschillende culturen, en uiteraard lekker eten met mijn liefdes.

Of het nu gaat om het ontdekken van nieuwe plaatsen, het genieten van bijzondere momenten of het creëren van mooie herinneringen met mijn gezin, ik omarm het leven met open armen. Ik kijk er enorm naar uit om samen met Beautyon de beautybranche te verrijken en te bouwen aan iets prachtigs! Beautyon brengt alles samen; het is een geweldige samenwerking tussen twee vrouwen met een lange geschiedenis. Ik vind het fantastisch om groei te realiseren zonder daarbij de fun uit het oog te verliezen!

Wil je meer van mijn avonturen volgen? Voel je vrij om mij te volgen op LinkedIn.

Maud