Beautyon zet de beautybranche ON om blijvende impact te maken

about us

MEET THE FOUNDERS

Marie-José Schut

Marie-José is jarenlang succesvol ondernemer geweest in de beautybranche. Ze stond jaren aan de top en haar bedrijf is onderscheiden met de felbegeerde Beauty Award, voor beste salon van Nederland. Haar meer dan 20 jaar hands-on ervaring wordt versterkt door haar bedrijfseconomische achtergrond. Graag deelt ze haar bruisende energie, creativiteit en ervaring als ondernemer in de beautybranche met andere ondernemers. Marie-Jose is eerlijk, positief, oprecht en to the point en komt graag met je in contact om samen te bespreken wat ze voor jou kan doen.

Maud Kleuskens

Maud is een accelerator voor persoonlijke-  en organisatiegroei, een visionair tot in detail. Sterk in conceptontwikkeling, coaching en HR-vraagstukken. Jarenlang heeft ze strategieën ontwikkeld en vertaald naar heldere uitvoerbare plannen en heeft ze organisaties van daaruit geholpen bij het realiseren van ondernemersgeluk en succes. Bovendien heeft ze onlangs een social enterprise opgezet die onderscheiden is door de World Brand Design Society met de Creative Commended Award voor haar prachtige wijnconcept dat zich inzet voor gelijkheid.

"ZELF DOEN
BETEKENT NIET
ALTIJD ALLES
ALLEEN DOEN"

Marie-Jose & Maud

maak kennis met marie-josé

Get in Touch

Heb je  vragen over de verschillende diensten of wil je graag kennismaken? Ik ga heel graag met je in gesprek wanneer het jou uitkomt. Laat een terugbel verzoek achter, stuur een bericht via whatsapp of bel mij gerust direct voor het maken van een afspraak. Uiteraard vrijblijvend.